För alla er som fortfarande ägnar ofantligt mycket tid till att göra HS på motståndarna, spöa upp dem och äga dem i förstaperonsskjutare, titta hitåt. Ikväll kör Red 5 Studios en livestream på sitt kommande, gratis, multi massive online FPS Firefall.

Red 5 Studios bjuder in oss till interaktiv gaming, giveaways och material som ännu inte visats för omvärlden, allt detta på eventets 4 dagar som det sträcker sig över. Dagligen kommer AMD och Razer dela ut priser bland alla deltagarna, allt ifrån ett Razer Blackwidow Tournament edition Gaming Keyboard till en Razer Blade Gaming Laptop. Några ifrån dagens kändiselit vad gäller spel kommer även deltaga. Vi ha Felicia Day, Will Wheaton, Team Unicorn, Mega 64, Day [9] och många fler.

Eventet kommer sändas på Red 5 Studios egna Twitchkanal som ni finner här nedan, och det här är definitivt ingenting ni vill missa. Och för er som vill ha lite mer kött på benen innan ni bänkar er framför livestreamen som drar igång klockan 19:00 , så kan ni kolla in hemsidan för eventet.

Watch live video from Red 5 Studios on sv.twitch.tv