Glada nyheter för dig som inte kan få nog av Borderlands! En reklam för ett Borderlands iOS spel har synts enligt en sida från Borderlands 2 digital strategy guide har Borderlands Legends ”Specifikt designats för Mobil och Tablet” och kommer släppas redan nu i Oktober månad till iPhone och iPad!

Enligt reklamen kommer spelarna axla rollen som Roland, Lilith, Mordecai eller Brick (Alltså huvudkaraktärs gänget från första Borderlands) och ska ta kål på vågor av fiender under slumpvalda uppdrag. Appen utlovar tusentals vapen, 36 st krafter och färdigheter, ett ”strategiskt cover system” samt läget Fight for your Life.

Sist men inte minst avslöjar reklamen att spelare kommer kunna samla på sig in-game pengar att köpa nya vapen och att xp tjänas in för levelande för nya färdigheter. “Each character has their own set of unique skills and abilities,”  Use them wisely to survive!

I nuläget har ju som skrivet inte Borderlands Legends utannonserats så vi får helt enkelt vänta på vad 2K har att säga om detta via deras Twitter och Gearbox chefen Randy Pitchford berättade för IGN föra månaden att han fortarande skulle vilja se Borderlands 2 till PSVita

har du missat vår fin fina video recension av spelet kan du se den här

Så vad säger du? Sugen på att spela lite Borderlands i mobilen eller har du fått nog av Pandora och alla knasiga invånare?