Are you worthy, det är frågan som den svenska lanseringskampanjen ställer er alla nu när releasen av Halo 4 närmar sig med raska spartan steg. Kampanjen är framtagen och producerad helt av Microsoft Sverige. Det hela handlar om ett gäng olika utmaningar som du som deltagare ställs inför, och i slutändan finns det en ”storvinst” att kamma hem för de som faktiskt klarar av utmaningarna.

På den interaktiva och väldigt trevliga siten Areyouworthy.se får du först en liten genomgång i form av en filmsnutt om vad det hela handlar om, för att sedan påbörja utmaningarna. De som klarar sig igenom blir antagna till Corbulo Academy of Military Science, och får lägga vantarna på en av 200 exklusiva biljetter till en minnesceremoni som hålls för Master Chief den 5:e November på hemlig plats. Är inte det häftigt så säg?, och ta tillfället i akt, det gäller att vara snabb ut och klura ut de rätta svaren och lösningarna på utmaningarna.