Battlefield: Bad Company hade ett gäng intressanta karaktärer och bra manus, men ingen skulle väl tro att det skulle bli anpassat för tv,n som en action komedi serie? Tillsammans med Fox, Sony tv, EA samt Happy Madison productions. Kan bli väldigt awesome eller sjukt dålig, vi får se helt enkelt

Producenten bakom Alias ”John Eisendrath” kommer skriva både manus och producera Bad Companies tv adaption. Den kommer följa ett gäng ”renegade soldiers” från Bad Company serien där dom går till den privata sektorn inom militären, och upptäcker att deras befälhavare har använt dom till tveksamma uppdrag och annat skumt och dessutom vill få dom dödade. Avsnitten kommer vara en timme långa men inget datum är satt ännu för när vi får se detta på våra tv apparater.

Vad tror du? awesome serie eller gammalt bajs i ny tappning? kommentera gärna nedan