Spelinformation

 • Testad plattform: PlayStation 3
 • Utvecklare: Team Ninja
 • Utgivare: Koei Tecmo
 • Genre: Fighting
 • Antal spelare: 1-2 Offline | 2-16 Online
 • Finns till: PlayStation 3 | PlayStation Vita | Xbox 360
 • Släpps: 2012-09-28

 

Det är något speciellt med Beat ’em up genren på flera sätt. Grunderna är nästan så rakt fram det kan bli men ändå finns det ett stort antal varianter på samma tolkning. Dead or Alive-serien har kommit långt sedan det där första spelet som skröt om skumpande bröst på sina kvinnliga karaktärer och idag är det en av det mer lättillgängliga fightingspelsserierna av dem alla. Utvecklarna Team Ninja har dock genomgått en stor förändring sedan del fyra och frågan är om det kommer märkas på resultatet?

Dead or Alive 5

8

Grafik

8

Ljud

7

Spelbarhet

9

Hållbarhet

7

Plus

 • Tekniskt roligt
 • Snyggt
 • Variationen på karaktärerna

Minus

 • Ganska ointressant story
 • Skev kvinnosyn