Angry Birds Star Wars  flyger in i din Iphone, Android och PC den 8:e November har Rovio avslöjat.

Spin-offen på karaktärerna Luke Skywalker, Han Solo, Princess Leia, Chewbacca och Obi-Wan Kenobi förvandlade till seriens fåglar med olika egenskaper Luke Skywalker har Angry birds röda fågels egenskaper medan Han Solo agerar som den gula fågeln. Istället för vanliga gröna grisar finner vi självfallet dom klassiska fienderna från George Lucas värld. Darth Vader och hans Stormtroopers grymtar sig igenom spelet (klistra in skratt åt sjukt dåligt skämt här)

Spelet kommer byggas upp kring Angry Birds rymdgravitations fysik och ha med kända världen som Tatooine och Hoth. Och Rovio påstår att spelet ska vara det ”största och bästa hittills”

Givetvis dyker det även upp kläder, leksaker och action figurer i din närmsta BR affär ungefär en vecka innan release. Så ni med barn (eller Puppetmaster) håll i plånboken då julen faktiskt är närmare än du tror och du kan alltid prova gratis versionen av spelet. Vad den fulla versionen kommer gå på har ännu inte avslöjats.

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Angrybirdsstarwarsteaser.mp4[/pro-player]