PSP är färdig i både USA och Europa, populariteten för den bärbara konsolen har mer eller mindre is dött, och nu går den att få tag i både relativt billigt ny som begagnad. I Japan är det dock annorlunda och Sonys handhållna säljer fortfarande mycket, till och med så mycket så att SONY släpper en ny bundle lagom till jul. Inget mindre än en One Piece: Romance Dawn Dawn of Adventure Edition handlar det om för en kostnad av ¥19,780 ungefär 251$

Paketet bjuder är mer eller mindre exakt på vad du kan förvänta dig, en exklusiv svart/guldig PSP enhet, ett ex av One Piece: Romance Dawn RPG som är ett nytt spel och följer Luffy då an påbörjar sin resa att bli piratkungen och hittar ”the Straw Hat Pirates” Detta är även första gången ett riktigt RPG med One Piece kommer ut vilket är ganska stora nyheter för fans av både Rpg,n och One Piece som kan se fram emot det. Frågan är dock: Importera eller inte importera? Har man inte en PSP vid det här laget om man var intresserad?

Vad säger du?