Microsoft och 343 Industries har påbörjat ett sammarbete med 7Hz Productions, ett företag som ägnar större delen av sin tid till att fixa med musik. Denna lilla trio har nu utannonserat en Halo 4 Soundtrack Remix Contest där vi som spelare och fans ska kunna påverka det episka ljudspåret till Halo 4.

Soundtracket i Halo 4 har Neil Davidge, en av medlemmarna i Massive Attack, skrivit. Låtar som ”Awakening”, ”Nemesis” och ”To Galaxy” är låtar som fansen kommer få tillgång till när du skriver upp dig på listan till mixtape-tävlingen. Om ni klickar på länkarna kan ni få höra låtarna redan nu. Tävlingen kommer pågå fram till den 29:e oktober, och alla som är intresserade bör hoppa över till halo4remix där mer information finns om hur du går tillväga för att vara med och tävla. Neil Davidge kommer att vara en av domarna som kommer döma din musik tillsammans med Sotaro Tojima, spelets Audio Direcetor samt Sander Van Doorn och CASPA som är musiker. Beroende på vart i världen du bor och vinner ett av priserna, kommer de att vara varierande priser, allt ifrån Halo soundtracket och en Halo 4 limited edition Xbox 360 320 GB, till en Samsung Series 7 Laptop. In och tävla med er nu, se till att bringa hem vinsten till Sverige.