Hyrule: Total War är ett utmärkt exempel på vad spelmodar ska användas till. Moden lägger kända ansikten från Zelda universumet på  Medieval 2: Total War, och resultatet blir ett smaskigt slagfält med Zelda karaktärer.

Några av raserna du kommer få se och spela som är: the Hyrulans, the Kokiri, och the Zora. att blanda dessa olika karaätrer är ett jätte smart sätt att göra både story och spelsätt mer sammanhängande . Ta en titt på trailern nedan så förstår du säkert exakt hur awesome detta är

”The Hero of Time has chosen to return to the past, a choice that ultimately has ruined the charts of history and sent Hyrule into chaos,” reads the mod’s description. ”Major wars that were already decided have unmade themselves, allowing fallen armies a second chance at these critical events in Hyrule’s history.”

Moden skapades av modaren The_Undying_Nephalim och kan tankas hem från Mod DB. Och vem vet? Kanske får vi se Hamstern eller någon annan på Web-Tv,n föra krig inom en nära framtid!?