På Gamescom 2012 träffade vi många inom spelvärlden. Några nya ansikten och några gamla som David Brevik. En man som kanske flera av er känner till från andra stortitlar som Diablo och Diablo II. Efter del två lämnade han Blizzard och vad han anser om Diablo III är inget vi behöver gå in på här då det varit tillräckligt med tjabb om detta på internet.

Vad vi dock ska gå in på är hans nya företag Gazillion entertainments kommande spel Marvel Heroes som är ett free to play mmo action rpg och David själv var tydlig med att förklara att free to play är free to play, inga dolda avgifter, tvång att köpa saker eller boosts till betalade spelare som får dom som inte betalar att känna sig mindre värda.  Hur som helst vi tar och kollar på intervjun med David Brevik nedan.

I Marvel Heroes kommer få leka med karaktärer som:

 • Black Widow
 • Cable
 • Captain America
 • Colosuss
 • Cyclops
 • Deadpool
 • Emma Frost
 • Hawkeye
 • Hulk
 • Spiderman
 • Storm
 • Thing
 • Thor
 • Wolverien m.flera

Så det är bara att börja peppa inför spelet redan nu, och är du intresserad kan du alltid ansöka om att få vara med i betan.

För mer information om spelet kan du gå in på Marvel Heroes hemsida

Kameraman: Jonas Önnerud