Det första Borderlands var ett konstverk inte bara i estetik och co-op upplevelse, det var roligt men efter man hade klarat det fanns det inte speciellt mycket som lockade. Nu är Borderlands 2 här och frågan är lever det upp till sin föregångare på mer sätt en ett eller är det lika torrt som en öken på planeten Pandora? Nedan får du svar på frågorna och mycket mer.

 

En andra åsikt:

Jag HATAR att loota. Att springa runt och plocka upp ett värdelöst vapen efter det andra på löpande band tenderar att efterlikna burksamlande på centralen när man var en yngling och desperat skulle ha en chokladkaka. Skillnaden på det och att springa runt samlandes vapen i Borderlands 2 är få, men det är helt klart mycket roligare i det senare exemplet. Den värld som Gearbox har byggt upp är riktigt charmig med många karaktärer som jag förälskar mig i på ett ögonblick. En smidig online-upplevelse gör det till en självklarhet att spela med vänner, förutsatt att man inte låter vem som helst köra bilen. Jag älskar Handsome Jack, men jag tänker inte sluta med vapenletandet förrän jag satt fem kilo bly i pannan på den mannen. 8/10 – Hamsternator

Borderlands 2

10

Grafik

9

Ljud

9

Spelbarhet

10

Hållbarhet

10

Plus

  • Cel shade grafiken blir aldrig gammal
  • Soundtracket är värt att köpa separat
  • Enkla kontroller
  • Roliga klasser och olika färdigheter

Minus

  • Trots antal vapen är många väldigt lika