Sony UK söker just efter Playstations nästa intern, lite som Playstations next top mini-game maker, och för att kunna bli en del av Sony Computer Entertainment så är allt du behöver göra är att skapa ett mini-spel i Little Big Planet Vita. Det kanske inte låter så svårt, men hör och häpna.

Jag älskar när spelföretagen anordnar tävlingar för vem som helst att kunna delta, och alltid finns det fina priser bakom eventet. Den här gången suktar Sony efter en person som ska få arbeta hos dem som en intern person, lite som en praktikant, och allt som krävs av just dig är att du ska skapa ett mini-spel i deras spel, Little Big Planet Vita. Urvalsprocessen kommer gå till så att ett speciellt team hos Sony kommer testa alla spel som skickas in, där 5 av dessa spel ifrån varje representerat land kommer att gå vidare till slutgallringen. Den sista gallringen kommer att ske av ett team hos Tarsier, företaget som utvecklar Little Big Planet Vita, och där väljs även den slutgiltiga vinnaren. Spelen kommer att bedömas i tre olika kategorier, spelbarhet, orginalitet och commercial appeal.

Den slutliga vinnaren kommer att flygas till Sverige där de kommer få ha en praktikplats under en månad på Tarsier och få testa på flera olika utvecklarstationer, allt för att polera sitt lilla mini-spel man har skapat och vunnit med, för att till slut släppa det som ett officiellt DLC till spelet. Om just du vill delta, så bör du hoppa över till den här hemsidan för mer information hur du skriver upp dig på listan.