Nu kanske ni undrade varför jag lockade in er här med en så underbar rubrik som att Onimusha 4 är på väg. Det kan faktiskt vara sant, men eftersom det är ett rykte så kan vi just nu ta det med en stora nypa salt. Det är nämligen så att Capcom har frågat spelutvecklarna Spark Unlimited, som är mest kända för Legendary och Lost Planet 3, ifall de skulle vilja arbeta på en äventyrs-reboot.

Ryktet sprids just nu som en brinnande skog, och flera av mina vänner har hört av sig och varit helt lyriska och skrikit att Onimusha 4 är på väg. Nu överdriver jag inte heller när dom bokstavligt talat skrikigt rakt ut i telefonen, jag och mina vänner har ett trevligt förflutet med ett antal spelade sessioner av både Onimusha 2 och 3. Ryktet sägs komma ifrån den senaste speltidningen PSM3 i England, där man spekulerar att äventyrsspelet är Onimusha, i och med att det tydligen handlar om en reboot, en omstart av serien i fråga, och Onimusha släpptes trots allt 2006, varav det första spelet så sent som 2001. Vad tror ni, är det ett Onimusha-spel som ska ha efterfrågas, eller kan det vara något annat?