Sony i England söker efter PlayStations nästa praktikant och allt man behöver göra är att skapa ett mini-spel för LittleBigPlanet Vita.

Man har chansen att vinna en månads praktik hos den svenska studion Tarsier. För att testa och bedöma alla bidrag har Sony satt ihop ett gäng med europeiska entusiaster av portabel gaming. De har bedömarna kommer att ta varje mini-spel steg för steg innan de väljer ut de fem bästa från varje land. De slutgiltiga valen kommer sedan att överlämnas till teamet på Tarsier – studion som ligger bakom LittleBigPlanet vita – för att välja vinnaren.

Varje bidrag kommer att bedömas på gameplay, originalitet och kommersiell lockelse.

Den slutgiltiga vinnaren kommer att flygas till Sverige där denne kommer att spendera en månad med att jobba på de olika områdena hos Tarsier, finputsa deras titlar från amatörklass till en fullskalig del av ett officiellt DLC.

Vidare har PlayStation startat ett samarbete med Moleskine för att göra LittleBigPlanet-designade anteckningsblock. De fem finalisterna kommer från varje deltagande land kommer att få ett av dessa.

För att delta i tävlingen, glid in på lbpinternship.eu.playstation.com och fyll i dina detaljer och inkludera en unik LBP.me-adress till ditt mini-spel.

Källa