Team Ninja är ett av företagen som lyckats sätta fart på diverse rykten på nätet. Man utannonserade så sent som i Onsdags att man kommer visa upp ett nytt spel på Tokyo Game show, som drog igång igår. Då var det mest en notis, men nu verkar det blossa upp i något riktigt trevligt.

Team Ninja berättade att man arbetar på ett nytt och hemligt spel, mer än så ville man inte berätta. Vissa spelare anser dock att det inte är någon ny spelserie, för företaget har inte gjort annat än Ninja Gaiden och Dead or Alive de senaste 5 åren. Dessa spelare kallar vi för synska, och de kan mycket väl ha rätt, men samtidigt kan de ha fruktansvärt fel. Personligen skulle jag gissa på att det handlar om ett nytt spel, och vi bör nog lägga vårt största fokus på att kolla åt Nintendos Håll. Team Ninja har trots allt gjort Metroid: Other M för ett par år sedan, och arbetar just nu med Ninja Gaiden 3: Razor’s Edge till Wii-U. Förhoppningsvis kan Team Ninja ta död på våran längtan och bara tala om vad det är de arbetar på, väldigt snart. Tokyo Game Show håller trots allt inte på så länge.