Tokyo Game Show är, oavsett om ni vill det eller ej, under full rulle. Flera stora spelföretag finns på plats, och ett av dem är Square Enix. Under natten har Square Enix kommit ut med trevlig information gällande en spelkollektion som står mig varmt om hjärtat. Det handlar om en ny samling i Kingdom Hearts, denna gång i HD.

Kingdom Hearts 1.5 HD Remix heter paketet och kommer släppas till PS3, men när vet vi ännu inte. I detta paket kommer vi få spelen Kingdom Hearts 1 samt Chain of Memories, båda spelen med Trophys och filmer i HD ifrån 358,2 Days. Det sägs även att ett socialt Kingdom Hearts ska släppas till din webbläsare inom en snar framtid, men Square Enix vill inte ge ut för mycket information, för först ska vi hypa oss inför detta. Det finns även en teaser-site som inte heller avslöjar så mycket, men kanske kan ni hitta lite godis där om ni kan läsa dess tecken.