Avalanche Studios är spelföretaget som bjudit oss på två gigantiska spel i och med Just Cause-serien. Spel där du blir placerad som en hemlig polis på en gigantisk ö, och får lov att gå helt banans på ön. Allt ifrån att spränga bort delar av ön, till att hoppa fallskärm och ta död på banditer ifrån luften. Som det ser ut just nu så verkar det som att en trea ska släppas, och detta då Avalanche tydligen söker medarbetare.

Borta på Avalanche Studios söker man just nu en vehicle designer som är kapabel till att skapa och testa ”Over-the-top”-fordon för Avalanches ”Nästa öppna-världs-spel”. Borde inte det vara en hint nog på att ett Just Cause 3 är på väg så vet jag inte vad. Det som gör det hela lite mer intressant är att i samma annons påpekar man att Avalanche Studios arbetar med både den nuvarande generationen, men förbereder sig inför nästa generations konsoler.  Om det nu är ett Just Cause 3 spel eller inte får tiden avgöra, men trevligt kommer det garanterat bli.