Sennheiser har lanserat sitt headset U 320,Sennheiser själva berättar att headsetet är deras första multi-plattforms headset som fungerat till Xbox 360, Playstation 3, PC och Mac.

”The U 320 ensures the best conditions for enjoying your favourite game. We’ve worked hard to develop a consistent sound, regardless of the platform, and believe that our efforts will contribute to players everywhere enjoying a better sound experience,”

sade product managern Christian Ern från Sennheiser Communications.

En så kallad pro noise-cancelling mikrofon ska enligt tillverkaren ta bort ljud runtomkring dig för en kristalklar konversation och ljudupplevelse med dina vänner online, denna låter dig även muta dig själv genom att enkelt lyfta upp mikrofon bommen.

Sennheiser U 320 multi-platform gaming headset finns redan nu att importera från Amazon i England för cirka 1300 kr. När och om headsetet säljs i Sverige är oklart, men vi får hoppas att det gör det då den verkar mer än lovande och your’s truly ser fram emot att göra en videorecension på dom. Vad säger du? Dags för ett nytt headset eller har du något annat du rekommenderar till andra läsare?