Sony hänger på spåret som Capcom en gång i tiden startade. Capcom har spel med titlar så långa att det nästan blir komiskt, som exempelvis Super Street Fighter II Turbo HD Remix. Sony släpper nu en ny modell av sin konsol PS3, och den har just nu namnet Playstation 3 Super Slim. Kanske inte lika långt som Capcoms speltitlar, men väl värt att ta upp som ett löjligt namn.

Nog med personliga åsikter, en ny version av PS3 är på väg och kommer komma i lite olika skepnader, och nu ska vi göra ett tappert försök att bena ut det hela. Den nya PS3an kommer säljas med ett 12gb stort flashminne, och kommer erbjudas till ett riktigt bra pris. Det officiella priset just nu landar på £184,99 vilket motsvarar omkring 2000 svenska kronor. Konsolen i sig är mycket mindre än den första versionen, och aningen mindre än slimen som redan finns ute. Man planerar även att släppa en PS3 Super Slim med 500gb hårddisk också, och då värderat till £249,99 vilket motsvarar ungefär 2800 kronor. Just denna variant kommer släppas redan den 28:e September. Vad gäller de andra konsolerna så har man inte satt ett riktigt datum, men man siktar på slutet av månaden. Så nu vet ni vad alla barn vill ha till julklapp, och nu är ju faktiskt priset överkommligt om man tänker på de tidigare priserna som legat på lite över 3500kr.