Det är väldigt sällan som stora band bjuder på konserter, och när de väll gör det så är det en stor skara som brukar infinna sig oavsett om det är på TVn, stadsparken i stan eller på datorn. De senaste i raden av att bjuda på detta är rockbandet ”The Killers”.

Det är bandets spelning i New York som kommer visas för alla som äger en Xbox 360, och har ett Live guld medlemskap. Konserten är dirigerad av filmskaparen Werner Herzog (Som gjort filmer som Rescue Dawn, Grizzly man och Invincible). Konserten kommer spelas upp live i Paradise Theatre, och börjar klockan 00:00 BST (Det vill säga 01:00 för oss svenskar). Men om du mot förmodan inte skulle sitta uppe så sent på en tisdag som denna, så kommer showen gå att titta på under dagen. Värt att tillägga är att du måste ladda ner appen VEVO via Xbox Live också (Även den är gratis), så gratis är väll gott, eller vad säger vi alla ”The Killers”-fans?