Spelinformation

 • Testad plattform: Windows
 • Utvecklare: Arenanet
 • Utgivare: NCsoft
 • Genre: MMORPG
 • Antal spelare: 1-5000 (Pve) Online | 2-10 (Pvp) Online
 • Finns till: OS X | Windows
 • Släpps: 2012-08-28

 

Timmar har spenderats i Tyria, monster har dräpts och plundrats. Min Sylvarie Guardian har äntligen nått nivå 80, och efter mängder av positiva upplevelser har jag försökt sammanfatta ned ett stort MMORPG, på ynka 7 minuter. Här får ni höra om grunderna, vad Guild Wars 2 handlar om, och vad som gör just den här spelupplevelsen så unik jämfört med så många andra spel i sin genre. Vågat nog så kan jag påstå att det här är en stark kandidat till årets spel 2012.

 

Caerekommenderar

 

Guild Wars 2

10

Grafik

9

Ljud

9

Spelbarhet

10

Hållbarhet

10

Plus

 • Ingen månadskostnad
 • Konstant nytt innehåll
 • Stor värld att utforska

Minus

 • För få spelare i raider