Den 2/9 höll Square i ett Q and A som en del av uppstarten på en ny radiokanal med fokus på Final Fantasy. Frågorna var skriva via e-post och bemöttes av några nyckepersoner på Square Enix. Den första frågan berörde monster i final Fantasy och bemöttes genom att visa sprites på tidiga monster i serien och sedan en bild på hur det skulle kunna se ut om ett spel skapades idag (se bild nedan).

Nästa fråga berörde hur serien på sista tiden har gått mer åt västerländskt si-fi håll och bort från traditionella Japanska rollspel. Nyckelpersonerna höll med om att ett traditionellt rollspel hade varit trevligt och visade en del konceptbilder de tagit fram med detta i åtanke. Dessa bilder gavs dock inte ut i efterhand. Den tredje frågan berörde om Square kunde tänka sig att skapa ett Final Fantasy i ”otome” stil. Detta bemöttes med en del skratt från publiken men de hade tagit seriöst på frågan och visade upp en del konceptbilder de tagit fram(se nedan).

Eventet avslutades med att Hajime Tabata nämnde Final Fantasy XIII Versus pågående arbete och att ”Tetsuya Nomura wanted to give the message that he’ll soon show the future of Final Fantasy.” Vilken del av seriens framtid han menade är dock oklart. Påtal om Final Fantasy XIII Versus så har det även dykt upp ett par nya bilder från spelet (se nedan).