Capcom’s Xbox 360 version av det kommande zombie-skjutar-survival-horror spelet Resident Evil 6 får tre stycken exklusiva lägen: Survivors, Predator, och Siege kort efter releasen nästan månad.

Resident Evil 6 till Xbox 360 kommer alltså få tre stycken tidsexklusiva (Dvs spellägerna kommer säkert till Playstation 3 inom en inte allt för lång framtid)  kort efter releasen till Xbox 360.

Det är dock oklart hur länge dessa lägen kommer vara exklusiva till Xbox 360 då både Microsoft och Capcom tiger om detta.

Vad vi däremot vet är att spelets Survival mode kommer fungera som så att när du som spelare där kommer du re-spawna som en fiende som kan attackera andra människostyrda karktärer, i Predator läget är en utvald spelareden gigantiska Ustanak, som ska försöka få ner så många människor som möjligt. Sist men inte minst Siege läget har en sida som ska skydda en NPC som motståndarlaget ska eliminera.

Survivors, Predator, och Siege modes kommer stödja upp till sex stycken spelare på kartorna som spelets Mercenaries läget utspelar sig på.

En tävling you say? Vinna ett exemplar av Resident Evil 6 you say!? Sign me up!

Och du när du ändå läser detta och har ett intresse för Resident Evil och spel överhuvudtaget, du har väl INTE missat vår tävling vi har där du kan vinna ett exemplar till valfri konsol av just Resident Evil 6? Jaså? Men här har du länk så in och tävla med dig!