Nej men sluta skoja!?

Nix det är helt sant! Tillsammans med Pan Vision och CtrlAltElite kan du kan vinna ett Exemplar av Resident Evil 6 till valfri konsol. Vad ska du göra för att ha chansen att vinna? Det hela är mycket enkelt och innebär att du ska ta fram papper och penna eller annat valfritt konstnärligt medium och sedan sätta dig ner och låta fantasin flöda. Du ska helt enkelt göra en egen tolkning utav något ur den serie som gjorde ”survival horror”-genren populär på nytt. Det kanske finns en speciell scen ur serien som betyder något för dig eller du kanske är mer intresserad av att visa hur Nemesis egentligen bara är en missförstådd pojkscout.

Vad och hur du väljer att göra din tolkning kan vara mer värd än ren klassisk konstnärlighet så låt de små grå arbeta riktigt ordentligt nu och visa oss hur ni ser på Resident Evil med era egna ögon.

Draw partner!

Endast ett bidrag per medlem, tävlande måste vara medlem på CtrlAltElite. Juryn består av redaktionen på CtrlAltElite. Bidragen skickas in till: tavling@ctrlaltelite.se  Deadline för inlämnade bidrag är 28:e September.Vinnaren avslöjas 2012-10-04. Lycka till