Det är inte länge sedan Steam körde sin superrea på indiespel, spel som är skapade av självstående, mindre företag eller till och med enstaka personer. Idag har GamersGate gått ut och avslöjat detaljer för världens största indiebundle hittills, The IndieFort Championship. Klockan 12 slog dörrarna upp för spelpaketet som innehåller inte mindre än 24 spel, dock går det att köpa loss några av spelen i lite mindre paket om man nu känner för dig. De olika paketen som går att välja på är graderade i olika valörer. Vi har bronspaketet där du får välja ut 3 spel, silverpaketet låter dig välja 6 stycken spel, och guldpaketet låter dig logiskt nog välja hela 9 stycken spel.

Redan nu pågår det en omröstningGamersGate facebooksida, där fansen själva får rösta på sitt favoritspel, som då kommer släppas tillsammans med andra spel som röstas fram, i ett litet specialpaket. Ni som mest är intresserade av vilka spel det rör sig om i The IndieFort Championship, så har ni listan som följer:

Star Prospector
Blue Libra
Tiny and Big: Grandpa’s Leftovers
Cardinal Quest
Devil Whiskey
Sentinel 3: Homeworld
Three Dead Zed
Orbitron: Revolution
Hacker Evolution Duality
Influence
Zombie Football Carnage
Girl with a Heart of
A Sirius Game
Will Fight for Food
Dark Scavenger
Telepath RPG: Servants of God
AirBuccaneers HD (Alpha)
DEMISE: Ascension
Survivors of Ragnarok
Shepherd Slaughter
Black Market
3079
Project Black Sun
Cell Emergence

Hela spelpaketet är ihopsatt med hjälp av veteranen av indiespel, Alex Poysky, som själv erkänner att han är glad och lite avundsjuk på alla som köper paketet, framför allt då det är ett historiskt paket. För er som vill veta mer om spelen så bör ni omedelbums kolla på trailern nedanför.