Det är med omedelbar verkan som NCsoft beslutat att Paragon Studios måste stänga ned sin verksamhet. Paragon Studios som i dagsläget är mest kända för City of Heroes, avslutar sina tjänster omedelbart, vilket innebär slutet för en MMORPG-era.

Då företaget (NCsoft) bytt fokus och ändrat på vad som kommer få störst fokus inom företaget, så har man beslutat att stänga ned Paragon Studios. Med omedelbar verkan kommer arbetet på City of Heroes att avslutas, och vi förbereder för fullt inför slutet av en era, världens första Superhjälte-MMORPG går i graven innan slutet av året” säger Andy Belford, Paragon Studios Community Manager. Inom bara veckor kommer man släppa den slutgiltiga planen för hur spelet ska avslutas. Alla prenumerationer och föremål köpta på Paragon Market som verkar över en längre tid kommer sättas ur spel.

Andy Belford tycker det är tråkigt och säger ”Hela teamet här på Paragon Studios förtjänar all beröm i världen för vad vi tillsammans har åstadkommit de senaste 5 åren. Utvecklarna här är det absolut mest kreativa och talangfulla i spelindustrin. Till alla spelstudios som söker efter nya medlemmar, anställ dem ifrån Paragon Studios, för ni kommer garanterat inte ångra er.” Mycket tråkigt är det att se inte bara ett online rollspel, utan en sådan trevlig studio gå i graven. Paragon Studios, R.I.P