LEGO spelen har gett lika mycket glädje, frustration och nyfikenhet i mitt liv som när jag var liten och byggde med Lego klossar. Även om den digitala formen skiljer sig en hel del från ens egen fantasi har Lego för det mesta levererat fantastiska äventyr i form av bl.a Indiana Jones, Batman, Star Wars m.flera.

Nu har det alltså börjat bli dags för det senaste projektet från Traveller’s tales studion nämligen LEGO Lord of the rings som tar dom tre filmerna in i lego världen och lovar storslagna äventyr. Jag fick chansen att prata med Phillip Ring som är producent för LEGO Lord of the rings och nedan kan ni få lite klarhet om vad exakt ni kan förvänta er av LEGO lord of the rings som har release den 31:a Oktober i år!

Kameraman: Jonas Önnerud

Någon annan som är pepp inför kommande Lego Lord of The Rings?