Det är inte bara Crytek som kan det där med grafik. För under spelmässan PAX (Ungefär som E3, fast för allmänheten) visades ett första smakprov upp av Metal Gear Solid: Ground Zero och dess grafikmotor Fox Engine.

Hideo Kojima som är Kojima Productions direktör samt ansikte utåt gav oss ett litet smakprov på Metal Gear Solids senaste spel i serien, ett spel som markerar seriens 25:års jubileum. Med hjälp av den egen skapade grafikmotorn, Fox Engine, visar man stor potential på vad motorn är kapabel till och vad vi spelare kan tänkas förvänta oss av framtida spel, inte bara i det kommande Metal Gear-spelet. Metal Gear Solid: Ground Zero är spelet som kommer presentera ett helt nytt upplägg om man tittar på de andra spelen i serien, exempelvis så kommer spelarna att få springa runt i en öppen värld och utforska, samt använda sig av både bilar och helikoptrar. Nedan finns det ett litet exempel på vad Fox Engine är, och vad det kommer att erbjuda oss som spelare. Enligt rapporter så kommer spelet lanseras till dagens generation av konsoler.