Knights of the Old Republic var spelet som väckte mitt intresse för västerländska rollspel och efter att Obsidian fick äran att utveckla Knights of the Old Republic II har jag vid flera tillfällen sett vilka kapabla rollspelsutvecklare de faktiskt är. Jag är dock långt ifrån den enda som skulle vilja se en uppföljare i serien.

Användaren SlappyBag9 på Reddit tog sig modet att helt enkelt fråga om Kotor 2 kommer dyka upp på en digital distributionstjänst snart, varpå han snart fick veta att spelet redan finns tillgängligt på Steam. Han gav sig däremot inte där utan frågade rakt ut om det finns en chans till ett Kotor 3 i framtiden, inte helt oväntat fick han svaret att de skulle älska att få utveckla det. Att en rollspelsutvecklare skulle vilja göra ett till spel med en av världens mest populära franchises förvånar nog ingen, men skulle du vilja se Obsidian göra den uppföljaren?

Jag minns tydligt att jag inte uppskattade uppföljaren lika mycket som Knights of the Old Republic men efter Alpha Protocol vet jag också att Obsidian är fantastiska på att skriva dialoger och att skriva engagerande dialogträd. Nog skulle man nog kunna ge Obsidian en chans till med serien, eller vad säger du som har en obskyr koppling till Lucasarts som lyckas läsa detta och väldigt lämpligt råkar vara beläst i det svenska språket?

Källa: Reddit