Enligt Square Enix, utgivaren av kommande Sleping Dogs ska spelet få sex månader av DLC från och med September. Det första materialet blir tillgängligt på releasedagen som är på fredag. detaa kommer innehålla 80 tals inspirerad klädsel med egna buffs samt en ”funky” kung fu van.

Det material som senare planeras är bland annat ett racing paket Och ett explosivt SWAT paket. Ytterliggare information ska följa snart.

”Sleeping Dogs is a game we know fans will want to keep on playing, so over the next six months we’ll be creating a series of new content packs giving players everything they need to keep enjoying the game,” said Lee Singleton, general manager, Square Enix London Studios. ”We want to create something to suit everyone’s play style from cool cars and high-speed missions to outlandish outfits and game-extending mission packs. The game launch is just the beginning.”

Alltid kul med extra saker sålänge de inte tar bort för mycket från början medvetet.