Himlen är blå, gräset är grönt och Blizzard göra häftiga cinematic trailers. Det kan inte längre finnas någon som blir förvånad av snygga animerade trailers med tanke på hur många som kommer ut per år. Men Blizzard var en av de första som nådde en så pass hög nivå att man blev ordentligt imponerad, gå tillbaka och kolla några cutscenes från Warcraft 3 (som nyligen fyllde 10 år!) så förstår ni vad jag menar. Nu har de äntligen visat upp sin trailer för World of Warcrafts senaste expansion. Mists of Pandaria har fått det ganska varmt om öronen då många spelare tycker att spelet blir för barnsligt med den nya rasen pandaren, som i stort sätt är stora pandor som slåss. Jag har länge tyckt att WoW har blivit allt mer nerdummat, men majoriteten verkade inte bry sig fråns de svartvita björnarna hoppade in i striden. Hur som helst, trailern finns här nedan!

Nu sittar jag bara och hoppas på ett datum till nästa expansion, Fogs of Furbolgia! :D