Om det finns någon själ där ute som av någon anledning avstått ifrån att köpa Diablo 3 och åtminstone testa det, så har ni eran chans nu. Blizzard har släppt Diablo 3 Starter Edition som tillåter er som nya spelare att få testa på deras hett efterlängtade rollspel.

Självklart så får ni inte testa hela spelet, utan upp till level 13, och döda Skeleton King som då är spelets första boss. Utöver det så kan du inte spela med dina redan befintliga vänner som har spelet, utan du kan bara spela med de som också testar på spelet, ingen tillgång till auktionshuset får du inte heller. Men om du där emot väljer att börja spela Diablo III så är det bara att uppgradera ditt konto till ett riktigt konto, och får behålla dina karaktärer, vapen och rustning samt Achivements. Så vad väntar ni på egentligen, för att starta ert äventyr så får ni hoppa över till Battle.net.