Patrick Söderlund står på scenen och berättar om framgång i Battlefield, med 15 miljoner gamers och att de gemensamma nämnare hos Medal of Honor och Battlefield 3 är Battlelog och Frostbite 2-motorn.

Medal of Honor satsar på att bli årets mest autentiska militärshooter då de tagit hjälp av riktiga operationer, riktiga platser och riktiga personer från olika länder. Förs första gången kan du representera din egna nation online. Mängder med kombinationer på slagfältet med olika klasser och nationer, vi hoppas inte detta gör det svårare att identifiera vem som är på motståndarlaget. Dock finner vi det rätt häftigt att man nu kan representera sitt land.

Trailern var mycket actionfylld och det verkar som att man istället för en kniv, som i BF3, nyttjar en yxa för sina tysta kills. Bra flyt i gameplayet. Detta kan bli intressant! Man kan väl inte direkt kalla det en konkurrent till Battlefield när det är samma utgivare, men vi får hoppas att de kompletterar varandra och inte bara är samma spel med ny förpackning.