Det är nog många som älskar skräckspel och Silent Hill i synnerhet. För inte allt så länge sedan släppte Konami en HD Collection av diverse Silent Hill spel till Xbox 360, men det var inte helt problemfritt. Vissa spelare har rapporterat att spelen hänger sig, ospelbara och att det ser värre ut än till den första Xboxen, så betyget är bottenlågt. Konami själva har sagt att man inte tänker patcha spelen vilket känns väldigt nonchalant, det man däremot kan tänka sig är att ge spelarna en liten kompensation.

På Konamis facebook-sida kan man nu läsa att kompensationen kommer bestå av en bytesaffär. De spelare som har köpt Silent Hill HD Collection till Xbox 360 kommer kunna göra ett byte med Konami, men man har inte avslöjat till vad. Allt spelaren måste ha kvar är kvittot som ett bevis på att spelet är köpt. För att göra denna bytesaffär så går man först in på Konamis supportsida, kontaktar dem via email med en kopia av ditt kvitto innan den 7:e oktober, och du kommer få ”något” i kompensation, men Konami har inte berättat riktigt vad du kommer att erhålla. Den negativa delen av det hela är att spelet måste vara köpt innan den 8:e Augusti, och du måste bo i USA, så där sprack den ballongen. Vi Européer får vänta ytterligare ett tag innan vi kan få någon kompensation. Dålig stil Konami, dålig stil.