Ett spel som utannonserades under den inledande presskonferensen ifrån Capcom var Remember Me, ett cyberpunk, tredjepersonsskjutare. Capcom kommer att sammarbeta med det Paris-baserade spelföretaget Dontnod Entertainment som leds av Oskar Guilbert, tidigare ansvarig utvecklare på Criterion Games (Burnout Paradise). Spelets utspelar sig år 2084 i ett framtida Paris, där man kan handla med minnen, köpa och sälja sina egna minnen. Remember Me har en karaktär vid namn Helen som radera människors egna minnen, men hennes egna identitet har helt blivit raderad sedan tidigare.

Spelet visades upp redan förra årets Gamescom, men då under namnet Adrift. Spelaren kommer ta sig an rollen som Nilin, en tidigare Elite Memory Hunter som kan bryta sig in i människors tankar och stjäla dem, eller till och med anamma dem till sig själv. Nilin blev arresterad och fick sina tankar och identitet nollställd, och det är nu upp till spelaren att hitta rätt på hennes identitet igen. I den första trailern för spelet som går att se nedan får vi en häftig introduktion till spelet och dess handling. Av allt att döma har man inspirerats av Devil May Cry och Deus Ex.