Som vi alla vet så flyger det runt en hel mängd rykten på internet, det är lite det som internet är till för. Det senaste i raden av spelrykten däremot är att vi i Europa kommer få vänta på Nintendos nästa konsol, Wii-u, lite längre än exempelvis Amerika.

Nintendo själva har sagt att konsolen kommer lanseras inom en snar framtid i USA, lagom till Black Friday i November rättare sagt. Black Friday i USA är den viktigaste försäljningsdagen för den Amerikanska handeln, och infaller direkt efter Thanksgiving-helgen. Butikerna har stora reor och folket spenderar mängder med pengar, och det vill ju inte Nintendo missa. Men det blir ett problem för oss i Europa, då en källa nära Nintendo påstår att man inte komma kunna leverera tillräckligt med Wii-U-enheter för att täcka försäljningen både i USA och i Europa, därför kommer vi få vänta ända in till December innan vi får sätta tänderna i Wii-U. Men kom ihåg, det här är bara ett rykte, däremot har det ryktet rätt mycket fakta i ryggen om vi blickar tillbaka på hur Nintendo skötte sig vid lanseringen av Wii. Men slösa inte bort för mycket salt, det kan komma att behövas när vi märker att det här ryktet är falskt, kan vi hoppas i alla fall.