Double Fines humor- och actionladdade tower defence-hybrid Iron Brigade, som först lanserades under namnet Trenched, fick en väldigt dålig release i Europa på grund av varumärkestvisterna som ledde till namnbytet, och tyvärr så tappade spelet både moment och hype. Nu kommer det en ny chans för en del av de spelare som inte äger en Xbox 360 att peppas inför och testa det eftersom Iron Brigade äntligen kommer släppas på Steam.

Driftiga filkammare hade för ett ganska bra tag sedan redan snokat rätt på att Iron Brigade skulle gå in i Steam-katalogen, men i måndags gick Double Fine äntligen ut på sin sida med en bekräftelse och även ett datum för släppet av PC-versionen. Den trettonde augusti, det vill säga redan på måndag, så kommer Iron Brigade finnas tillgängligt på Steam, och den versionen kommer från start inkludera DLC:t Rise of the Martian Bear.