Såhär dagarna innan Gamescom går av stapeln sprids en hel mängd olika rykten på internet. Det senaste i raden vad gäller Microsofts kommande Xbox är påstådda bilder ifrån Kinect 2.

Av bilden att döma som dök upp på Twitter under natten är det Durango Kinect vi tittar på, eller Kinect 2 som internet kallar det. Enligt bilden går det att få mängder av information. Till en början kan vi se att djupet som Kinecten kan läsa av är betydligt mycket längre än den befintliga Kinecten. De små rutnäten på människorna i bild visar på mönstret som kameran läser av spelaren på, det vill säga mängder av punkter. Vi ser även att Kinecten kan plocka upp signaler ifrån spelarens fingrar. Den Kinect vi använder oss av idag har fått mycket kritik framför allt vad gäller små rörelser och att du måste stå på ett exakt utmätt område ifrån kameran, men att döma av bilden så ska det vara betydligt mycket bättre den här gången.

Så vad tror ni läsare, kommer Kinect 2 eller Durango Kinect som det även kallas slå ännu större än vad orginalet gjort?