Trots att kritikerna fortfarande ställer sig frågandes till det absolut populäraste kickstarter-projektet någonsin, spelkonsolen OUYA, ställer sig flera utvecklare sig bakom projektet och visar på intresse. Den här gången handlar det om utvecklarna XBMC, ett typ av open-source verktyg som är till för alla. Utvecklarna har tidigare arbetat på en portning av sin programvara till Android, så vad vore inte bättre än att porta det till dagens största snackis, OUYA.

Den pyttelilla konsolen OUYA som använder sig av Android 4.0 och rendrerar grafik med hjälp av Nvidias Tegra 3 SoC går verkligen hem hos alla. Sedan man startade sin kampanj på Kickstarter har man dragit in över 8,5 miljoner dollar, det är drygt 7,5 miljoner mer pengar än vad man hade tänkt sig. Och först nu börjar det läcka ut bilder på hur konsolen och kontrollerna kommer tänkas se ut. Så är du intresserad av OUYA så har du fortfarande dryga 30 timmar på dig att ställa dig i den milslånga kön, för sedan stänger projektet och då är det bara att vänta på lansering.