År 2012 verkar vara året då företagen har bestämt sig för att fixa till gamla misstag, eller pinsamma gamla misstag ska man kanske säga. Metal Gear Solid 4 har fått en uppdatering 4 år efter lansering där man lägge rtill Trophys. Det är nu även dags för arkadspelet Scott Pilgrim vs. The World som har funnits ute i över 2 år, spelet kommer få ett DLC som lägger till en ny karaktär och möjligheten att spela multiplayer på nätet och inte bara lokalt.

För 400 microsoft poäng kan du köpa det nya DLCt som ger dig tillgång till Online multiplayer och Wallace Wells som blir en spelbar karaktär. Online Multiplayer i all ära, men kostnaden är hög jämfört med det tidigare Knieves Chau DLCt som släpptes inte långt efter releasen som gav oss en ny spelbar karaktär samt två nya spellägen, och det kostade bara 160 microsoft poäng. Den 19 Augusti släpper man Wallace Pack som då ger dig tillgång till online läget och en ny spelbar karaktär, om du mot förmodan nu inte redan spelat igenom spelet tillräckligt många gånger under två år.