Som vi skrev om i dagarna så har Microsoft mer eller mindre bekräftat att en ny konsol är under utveckling. Dom ryktena försökte Microsoft själva tysta ner och säga att det inte finns något sanningsstoff i uttalandet, och att allt bara var en bluff. Men Microsoft själva vill nog bara att vi ska våndas och spekulera ett tag till.

Enligt nya jobbannonser som dykt upp på Microsofts egna hemsida spekuleras det nu om att nästa generations Xbox kommer lanseras inom 18 månader, det vill säga ett och ett halvt år. I annonsen står det om en detaljerad plan för att lansera Microsofts mest spektakulära produkter så som Windows, Office, Xbox och Surface, och det kommer ske inom de kommande 18 månaderna. Microsoft själva vill inte bekräfta en ny Xbox, utan håller inne på allt. Kanske kommer vi få se något presenteras på Gamescom vilket Sony planerar att göra.

Vad tror ni, kommer vi få se något nytt ifrån Microsoft snart, och vad kommer det vara om inte en ny konsol med namnet Xbox?