Det är inte långt kvar innan releasen av Halo 4 står och knackar på dörren. Nu har man valt att släppa en liten gameplay trailer på spelet som presenterar spelets olika vapen. Trailern visar även en del nya banor, och som det ser ut just nu kommer det bringa till många närstridsbataljer.

Jag som är ett stort fan av Halo i allmänhet och Halo 3 i synnerhet älskar verkligen att både magnumen och BRen har plockats med, mina absolut största favoritvapen. Men man visar även på nya vapen såsom en pistol som skjuter ut någon typ av mina som detonerar när spelaren själv vill, perfekt för att plocka ut fordon eller irriterande, stationära kulsprutor. Andra vapen som visas är Spartan Laser, Saw, Railgun, Rocket Launcher, Battle Rifle och Assault Rifle. Och sanna mina ord, det är inte alla vapen som har visats upp ännu, det kan jag lova. Vad säger ni, har ni några egna superfavorit-vapen ifrån Haloserien?

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Halo4UNSCweaponstrailer.mp4[/pro-player]