Gratis är alltid gott, och nu får alla som vill möjligheten att testa på Ghost Recon Online. Ubisoft har precis slagit upp dörrarna för den öppna betan som kommer sträcka sig över en obestämd framtid.

Allt som krävs av dig som spelare är att du hoppar in på den officiella hemsidan för spelet och registrerar/använder dig av ett uPlay konto. Sedan är det bara att påbörja nedladdningen av den 5,5 gigabyte stora klienten som krävs för att spela. Under Betan kommer spelaren få ta del av så mycket material som möjligt, och varje vecka kommer även erbjuda olika uppdrag som ska slutföras innan veckan slut. Den öppna betan startar med ett mission vid namn Eagle Eye, målet är att ha minst 15% pricksäkerhet sträckt över 5 matcher, vilket kommer belöna dig med en armordel. Varje vecka kommer dessa mål att bytas ut (Förslagsvis på torsdagar då betan startar idag, torsdag). Det finns även ett forum för alla spelarna att ta del av, för att ge synpunkter på saker som kan förbättras, göras om eller bara för att trashtalka varandra.

Väl mött, hoppas vi syns inne på servrarna, jag är killen som sitter i hörnet med snipern dag in och dag ut.