För ett år sedan skrevs det här på CtrlAltElite om ett spel som sägs ska komma ut i år. Länge trodde jag att detta var ett dött projekt, men nu äntligen visas det något nytt om Rambo – The Video Game. När jag säger att det är något nytt så menar jag det egentligen inte, då den så kallade teasern inte visar något som kommer från spelet. Teasern i sin helhet är ett 50 sekunder långt videoklipp med olika scener från Rambo filmerna. De har även släppt tre stycken screenshots som inte imponerar allt för mycket heller, vilket får mig att fundera på hur det ska gå för detta spelet.

Jag vet inte riktigt vad det är som Reef Entertainment försöker teasa med i denna korta trailer. Visst, de kan kanske locka någons intresse med lite nostalgi, men i övrigt presenteras ingenting. Fast det kan ju vara så att de skäms för sin grafiska prestation i spelet, se teasern här nedan och tyck till!

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/Rambotgct.mp4[/pro-player]