För er som är någorlunda intresserade över vad som egentligen finns i vårat universum bör sätta en påminnelse på telefonen till på måndag. I skrivande stund är det drygt 1 dag och 20 timmar kvar innan landningen sker.

Det som gör det hela något spelrelaterat är att om du är en ägare till en Xbox 360, så har du möjlighet att följa landningen direkt i boxen. På huvudsidan på Dashborden finns det en hel ruta dedikerad till landningen där du kan titta på bilder på kapseln som flugit iväg, dom 7 minuterna som är avgörande för om landningen kommer fungera och mycket mer därtill. Det finns även ett minispel där du med hjälp av en kinectkamera kan simulera landningen på Mars och tjäna en och annan achivement.

Så kom ihåg, på måndag är det dags för ännu en milstolpe i människans historia, en möjlig landning på Mars.