För er som inte ännu har backat OUYAs kickstarter så kan vi dela med oss av lite nyheter teamet gick ut med precis innan helgen. Det största är självklart att spelströmningstjänsten OnLive har gått med på att göra sin tjänst tillgänglig på den kommande konsolen.

Det är nio dagar kvar av den utsatta finansieringsperioden för OUYA och projektet har hittills samlat in mer än motsvarande 41,7 miljoner SEK. Detta trots en stor mängd skepticism från spelindustrins olika hörn angående hur troligt det faktiskt är att konsolen kommer lyckas utanför finansieringsstadiet, framför allt riktat mot bristen av både utvecklare och utgivare som lovat något direkt stöd. Att OnLive har hoppat på tåget är dock ett steg i rätt riktning; över trehundra titlar i en blandning av nya, klassiska och indieutvecklade spel är måhända inte överväldigande, men att ha det som skyddsnät att falla tillbaka på redan på dag ett är definitivt bra för projektet.

Om ni ännu inte varken hoppat på eller avfärdat idéen så finns OUYAs kickstarter här. Som sagt så har ni nio dagar kvar på att bestämma er, och det ser ut som om det lär finnas tillräckligt med konsoler tillgängliga för den perioden. Om ni går på standardpaketet så får ni själva konsolen och en handkontroll för 862 SEK inklusive internationell frakt. Den uppskattade leveransen kommer bli i mars nästa år.