Sony har via sin europeiska PlayStation-blog utannonserat att Gran Turismo 5: Academy edition som ska släppas den 26:e september. Det nya släppet av storsäljaren från 2010 firar Sonys fyråriga samarbete på ”GT Academy” med biltillverkaren Nissan.

Academy edition innehåller inte bara de DLC:n som har släppts på PlayStaion-store, utan även några extra godbitar.

Innehåll från DLC:n:

Kompletta paketet (Car Pack, Course Pack, Special Paint Pack, Racing Gear Pack)

Car Pack 2

Car Pack 3 och Course Pack 2

Nissan GTR som kördes i detta års Nürnburgring av Kazunori Yamauchi.

Kazunori Yamauchi, skaparen av Gran Turismo-serien säger:

”GT Academy has captured the imagination of many Gran Turismo fans. It is exciting to watch what Lucas Ordóñez, Jordan Tresson, Jann Mardenborough and Bryan Heitkotter in the USA, are achieving in their new racing careers with Nissan.”

Sony har sagt att mer info om titeln kommer inom kort. Spelet blir ditt för £19,99