Capcom har många ögon på sig under utvecklingen av Resident Evil 6 och det är inte särskilt förvånande att det finns en viss press från fansen. Vi testade demon som släpptes tidigare och vad vi tyckte då kan du se här, men är du mer intresserad av vad Capcom vågar visa upp redan nu ska du istället ta en titt på den korta men småmysiga trailern nedanför.

 

[pro-player width=’630′ height=’473′ type=’video’]http://www.ctrlaltelite.se/trailers/RESIDENT EVIL 6_Special_PV_SDCC_Full_Ver_for_media_UK.mp4[/pro-player]

Jag älskar Resident Evil och nästintill allt som har med serien att göra (bortsett från några väl utvalda undantag) och nog finns det en hel del saker jag vill se, ett gäng saker jag inte vill se, plus ett par saker jag inte förväntade mig att se. Vad som kommer räknas till vad återstår att se men jag är definitivt redo att röja upp bland de odöda och biologiska vapen ännu en gång.