Comic-Con har precis avslutats och mycket smarrig information har läkt ut till oss uppe i norr. Det vi kanske lyckats missa är den gömda visningen av Project OGRE, eller Metal Gear Solid 5 som det tydligen verkar vara.

Det är enligt en bild som florerade runt på internet ifrån den stängda visningen av vad som verkar vara Metal Gear Solid 5. På bilden ser vi klart och tydligt texten Metal Gear Solid 5, ovanför titeln står det ”Open Ground Reconnaissance Endeavors” vilket i runda slängar blir ordet OGRE, därav blir även projekt namnet Project OGRE kopplat till bilden. Den understa texten lyder ”The moment we were cast out of heaven we become monsters. Vilket mer än troligen tyder på ”Outer Heaven

Konami själva har kommenterat och nekat bilden samt alla rykten kring den, men om bilden faktiskt är ifrån en pressvisning som en hel del tyder på enligt Cliff Bleszinski, Creative Director på Gears of War, som skrev följande på sin twitter; ”Just got pulled into a back room at Comic Con by @HIDEO KOJIMA EN and showed some crazy new secret stuff. Wow.” Så, oavsett om Konami väljer att kommentera det hela eller inte, så har man definitivt ett ess i ärmen.