Microsoft har bekräftat att man kommer släppa en Limited Edition-utgåva av Xbox 360 tillsammans med storspelet Halo 4.

Sommaren närmar sin kulmen och här i Sverige är det lika regnigt som alltid. Men snart är bråda tider över, för den 6:e November lanseras Halo 4. För de som fortfarande inte införskaffat sig en Xbox 360 av någon anledning bör titta hit genast då Microsoft kommer släppa en Limited edition-konsol till lanseringen av spelet och för det härliga priset av £269,99 (drygt 3000 svenska kronor). Maskinen visades upp under Comic-con där besökarna fick känna och klämma. Kontrollen och konsolen ska vara något genomskinlig där startknappen på konsolen kommer lysa blått, likaså gäller guide-knappen på kontrollen.

Specifikationerna är simpla, den limiterade utgåvan av Halo 4 Xbox 360 kommer med två handkontroller och en hårddisk som mäter 320gb. Med på köpet får man även en kod som kan lösas in på Xbox Live för att få tillgång till en Xbox Live avatar kostym. 6:e November är det som gäller, håll till godo för mer information.